Bavarian-Board.co.uk - BMW Owners Discussion Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Technical & Model Specific Forums > BMW 5 Series
  New Posts New Posts RSS Feed - sound gone on one side...
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Forum Lockedsound gone on one side...

 Post Reply Post Reply
Author
Message
digweed View Drop Down
Bavarian-Board Contributor
Bavarian-Board Contributor
Avatar
Iím SOOO cut out for world domination!!!

Joined: 21-February-2005
Location: Galway
Status: Offline
Points: 504
Direct Link To This Post Topic: sound gone on one side...
    Posted: 24-April-2006 at 06:34

the sound in my car is gone on the left side, dont know if i blew the amp when i was putting in the phone kit or not.  any one have any ideas??? i read on here that the system doesn't like when aftermarket stuff is put on, i have an alpine mp3 cd changer (came with the car) and when i unplugged and reconnected the white connector thats on the bodywork just above and behind it the sound came back in the front left but went again after a while.  is the h/u fecked???  everything is stock, business h/u with standard speakers.  anyone got ideas???

thanks.

D.

Dermot O Rourke, used to be '99 520 black metallic
Now '01 525 M-Sport, cosmos black, sports half leather seats, upgraded lights and a kick like a mule!!!
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.139 seconds.